Wederom een Jeugdteam van ASWH Najaarskampioen

23 december 2016 door Hennie van der Zouw
Wederom een Jeugdteam van ASWH Najaarskampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Als je met 10 wedstrijden speelt en daarvan slechts 1 verliest, je scoort 46 doelpunten en je hebt maar 16 doelpunten tegen dan mag je je met recht een trotse najaarskampioen in je klasse noemen.

Deze prestatie werd geleverd door Evan, Mats, Mark, Mees, Thomas, Dean, Joshua en Evi van ASWH JO9-8 onder leiding van de fanatieke en sympathieke trainers  Jaap en Erik. De laatste wedstrijd werd met 3-1 gewonnen van Wieldrecht om daarna met zijn allen het kampioenschap vieren en daar hoort natuurlijk een mooie kampioensfoto bij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.