Simara van der Valk geselecteerd voor KNVB schaduwteam

01 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Simara van der Valk geselecteerd voor KNVB schaduwteam

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vol trots kan de IFC Girls Academy melden dat keepster Simara van der Valk door de KNVB is geselecteerd voor het schaduwteam MO14/15.

De talenten van Simara zijn niet nieuw, de scouts van de KNVB volgen haar nauwlettend tijdens haar wekelijkse wedstrijden bij IFC. Simara heeft de afgelopen maanden diverse selectieactiviteiten meegemaakt. Behalve haar selectie voor het schaduwteam, gaat Simara ook een speciaal keeperstraject van de KNVB volgen.

Voor zowel het schaduwteam als het keeperstraject staan de komende maanden diverse activiteiten op de agenda. Wij hopen dat Simara tijdens deze activiteiten weer heel veel leert en wellicht nog hogerop komt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.