Gemeente Belangen 'In gesprek met '¦..' in winkelcentrum Louwersplein

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente Belangen 'In gesprek met '¦..' in winkelcentrum Louwersplein

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na het succesvolle bezoek aan winkelcentrum De Schoof gaat de Politieke Groepering Gemeente Belangen zaterdag 6 mei naar winkelcentrum Louwersplein. Tijdens de aanwezigheid van de diverse fractieleden kunnen bezoekers aan het winkelcentrum bij hen hun vragen en/of opmerkingen kwijt.

Gemeente Belangen vindt het belangrijk zich regelmatig op straat te laten zien. De fractie wacht daarmee niet tot het weer verkiezingstijd is. Uit de vele reacties blijkt dat inwoners – de regelmatige bezoeken aan winkelcentra - op prijs stellen.

Op het Louwersplein zijn de fractieleden vanaf ongeveer 10.00 uur aanwezig in onze promotietent.
De leden van de fractie Gemeente Belangen horen graag van de bewoners van de wijk Krommeweg (en natuurlijk uit de andere wijken) wat er leeft in hun wijk of straat.

Een bezoek aan winkelcentrum Hoogambacht staat ook nog op de agenda. Daar wordt de promotietent op zaterdag 27 mei geplaatst waar dan de bewoners van de wijk De Volgerlanden in gesprek kunnen met de fractieleden van de Politieke Groepering Gemeente Belangen.

Gemeente Belangen gebruikt uw opmerkingen om de belangen van de inwoners nog beter te kunnen behartigen. Voor vragen kunt u mailen naar fractiegb@gembel.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.