Ambitieus IFC Vrouwen 2 zoekt versterking

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Ambitieus IFC Vrouwen 2 zoekt versterking

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Sinds enkele jaren heeft de Ambachtse voetbalclub IFC naast een succesvolle Vrouwen 1 ook een gedreven Vrouwen 2. Door werk of andere reden zijn een aantal meiden gestopt waardoor onze Vrouwen 2 selectie net wat te krap is. Vrouwen 2 is een team met ambitie, waarbij promotie naar de 4e klasse één van de doelen is voor aankomend seizoen.

De meiden trainen twee keer per week, waarbij verwacht wordt dat je minimaal éénmaal per week komt trainen. Uiteraard zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar onze Vrouwen 1, dat momenteel in de derde klasse gaat spelen en de komende jaren hogerop wil.

Een professioneel begeleidingsteam voor deze meiden is inmiddels geregeld. Wil je spelen bij een gezellig en sportief team, kies dan onze IFC Vrouwen2. Voor meer informatie, mail Ben Bakker: shandunc@caiway.nl of bel 06-28213796. Uiteraard zijn ook meiden in alle andere leeftijdscategorieën van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.