Twee dagen Dimco IFC Girls Tournament

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Twee dagen Dimco IFC Girls Tournament

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Twee dagen, zaterdag 3 en maandag 5 juni,  wordt het een drukte van belang op sportpark Schildman. Bij voetbalvereniging IFC wordt voor de twaalfde keer het Dimco IFC Girls Tournament gehouden.

Maar liefst 54 teams uit heel Nederland zijn, verspreid over twee dagen, te gast bij IFC. “Bij IFC hebben we meidenteams die wekelijks op het hoogste niveau spelen. Voor deze teams wil je ook gelijkwaardige tegenstanders vinden, of juist sterkere tegenstanders en dan moet je verder zoeken dan je eigen regio, aldus de organisatie van het toernooi.

“Op papier is het allemaal picobello in orde. Op beide dagen van het toernooi zijn we met een hele groep al vroeg op de club, zodat we oneffenheden gelijk glad kunnen strijken”, vertelt de voorzitter van de IFC Girls Academy Harry van der Graaf. Het Dimco IFC Girls Tournament is een toernooi dat goed bekend staat. En niet alleen vanwege de voetbalactiviteiten, ook vanwege de hele entourage rondom het toernooi: een deejay, een feestelijk plein met hapjes en drankjes en spelletjes.

Publiek is van harte welkom en het is een ideale gelegenheid voor meisjes die nog twijfelen om op voetbal te gaan om eens sfeer te proeven.  Op zaterdag 3 juni spelen de meisjes uit de teams MO11, MO13, MO15 en MO17-2 (leeftijden van acht tot en zestien jaar). Op maandag 5 juni is het de beurt aan de MO17-1 (hoofdklasseniveau), MO19-1 (hoofdklasse/1e klasse), Vrouwen 1 en Vrouwen 2. Het selectieteam van IFC Vrouwen speelt 3e klasse. Ook te gast zal het net naar de eerste klasse gepromoveerde RVVH vrouwen 2 zijn. Het beloven leuke voetbalwedstrijdjes te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.