IFC verliest bij Halsteren

25 september 2017 door Hennie van der Zouw
IFC verliest bij Halsteren

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de vierde competitiewedstrijd leed IFC zijn eerste nederlaag dit seizoen. Hoewel een gelijkspel zeker terecht geweest zou zijn en IFC de complimenten kreeg voor het veldspel, bleven de punten door een 2-0 eindstand bij Halsteren achter.

In de eerste helft kregen beide ploegen een goede kans om de score te openen. Voor IFC ging het schot van Jeremy Hensen voorlangs. Verder werd de wedstrijd gekenmerkt door veel strijd, maar weinig goed voetbal.

IFC begon goed aan de tweede helft en was enkele keren dichtbij een treffer. Op driekwart van de wedstrijd scoorde de thuisploeg enigszins verassend door een schot uit de tweede lijn van Beerendonk de 1-0. In het daaropvolgende offensief hadden zowel Perry van Eijken als Ozan Cimen voor de Ambachters het geluk niet aan hun zijde. Enkele minuten voor tijd besliste Halsteren met een counter afgerond door Constansia de wedstrijd 2-0. Voor de vijfde achtereenvolgende keer, pakte Halsteren in dit onderlinge duel op zijn eigen veld de volle punten.

Trainer Breetveld van IFC noemde de nederlaag onnodig, maar het hoort wel bij het voetbal. Dit zeker als jezelf de kansen niet weet te benutten.

Tekst: Cees van Heeren

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.