Nieuw boek van Dick Jan Plug: 'Meester, mag ik uw eyeliner lenen?'

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuw boek van Dick Jan Plug: 'Meester, mag ik uw eyeliner lenen?'

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Grappige uitspraken van groep 8-leerlingen. Het nieuwe boek van Dick Jan Plug uit Hendrik-Ido-Ambacht is verschenen.

Op maandag 27 november is het nieuwe boek '"Meester, mag ik uw eyeliner lenen?" Grappige uitspraken en hilarische versprekingen van groep 8-leerlingen' van Dick Jan Plug verschenen. Dit boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Beginnende pubers kunnen -vaak onbedoeld- enorm leuke uitspraken doen. Meester Dick Jan heeft de meest grappige uitspraken van zijn groep 8-leerlingen stiekem verzameld. Snurkende oma’s, gaatjesknippers, sixpacks en zweetvoeten van vaders, ribbenkastbeentjes en websuits... Je komt er alles over te weten in dit hilarische boekje dat een kijkje geeft in het warrige brein van de aanstaande brugklassers. En trouwens... hoe heet de meester nou eigenlijk in het echt?

"Meester, mag ik uw eyeliner lenen?" is leuk voor iedereen die thuis of op het werk te maken heeft met kinderen. Ideaal om aan iemand cadeau te doen of om op het toilet te leggen.

Over de auteur
Dick Jan Plug (1975) is al 20 jaar meester op een basisschool. Hij werkt vooral in de bovenbouw met groep 8 als favoriet. Meester Dick Jan houdt van grappen en gekkigheid en dat is in zijn klas goed te merken. Ieder jaar houdt hij stiekem de uitspraken van zijn leerlingen bij om hen (en hun ouders) daar aan het einde van het jaar op een grappige manier mee te confronteren. De leukste heeft hij in dit boekje verzameld.

Boekgegevens
Titel: "Meester, mag ik uw eyeliner lenen?" - Grappige uitspraken en hilarische versprekingen van groep 8-leerlingen
Auteur: Dick Jan Plug
Verschijningsdatum: 27-11-2017
Aantal pagina's: 62
ISBN: 9789402240702
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 15,99
Uitvoering: Paperback

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.