Nieuwe partij Echt Voor Ambacht: 'Omdat het echt over Ambacht moet gaan'

08 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Nieuwe partij Echt Voor Ambacht: 'Omdat het echt over Ambacht moet gaan'

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Hendrik-Ido-Ambacht doen acht partijen – waaronder drie lokalen - mee, waaronder Echt Voor Ambacht. Waarom Echt Voor Ambacht?

Arie Cramer (nummer 3 op de lijst van E.V.A.) legt uit: "De ervaren kandidaten – met jaren opgebouwde kennis - willen in de komende periode er echt voor Ambacht en haar inwoners zijn. Zij zullen bij elk raadsvoorstel of dat nu in de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht is of in de Drechtraad zich afvragen of het voorstel ten goede komt aan de inwoners.
Echt Voor Ambacht wil dat de bevoegdheden in de eerste plaats bij een gemeenteraad moet liggen. Uiteindelijk zal wel in regioverband moeten worden beoordeeld of er bij deze samenwerking een meerwaarde zit. Echt Voor Ambacht wil dat inwoners, voor dat een raadsvoorstel in de gemeenteraad besproken wordt, hier hun mening over hebben kunnen geven. Zij streven naar een inspraakcommissie. Dit voorkomt later allerlei bezwaren en is daardoor ook van financiële meerwaarde.

Als lokale partij is Echt Voor Ambacht voor een zelfstandig blijvende gemeente, met aandacht voor groen, goed onderhouden straten, goede bereikbaarheid van de winkelcentra en andere voorzieningen.

Echt Voor Ambacht is van mening dat je als partij je verantwoording moet nemen en niet om wat voor reden dan ook je zetel in de raad onbezet moet laten of je politieke mening af moet laten hangen wat de regio wenselijk acht..

Omdat het echt over Ambacht moet gaan is Echt Voor Ambacht (Lijst 8) opgericht en zullen de inwoners altijd op de eerste plaats komen", aldus Ary Cramer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.