Scheepvaartbedrijf Pavema BV schenkt nieuw tenue IFC Vrouwen 2

23 april 2018 door Hennie van der Zouw
Scheepvaartbedrijf Pavema BV schenkt nieuw tenue IFC Vrouwen 2

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De ouders van Patricia Buitendijk, speelster van IFC Vrouwen 2, hebben het team van IFC Vrouwen 2 voorzien van een prachtig nieuw tenue. Dit gebeurde vlak voor de wedstrijd tegen Zwlauwe. De oude shirts waren aan vervanging toe en de eigenaren van firma Pavema BV leek het leuk om de meiden er weer spik en span bij te laten lopen.

“We doen het ook bij onze zoon die korfbalt bij Albatros, dus toen Patricia het er met ons over had was het allemaal snel geregeld”, aldus vader en moeder Buitendijk die de meiden in het nieuwe tenue de wedstrijd met 4-0 zagen winnen. Het team behoudt de koppositie in de competitie. Met nog enkele wedstrijden te gaan komt het kampioenschap steeds dichterbij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.