RensenDriessen Shipbuilding Zwijndrecht schenkt nieuw tenue IFC MO15-2

23 april 2018 door Hennie van der Zouw
RensenDriessen Shipbuilding Zwijndrecht schenkt nieuw tenue IFC MO15-2

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Uit handen van Willem Belder  hebben de speelsters van IFC MO15-2 een nieuw tenue gekregen van RensenDriessen Shipbuilding Zwijndrecht.  Met de warmte waren de shirtjes met korte mouw meer dan welkom. Willem Belder is vader van de keepster van het team en bevriend met Wim Driessen van RensenDriessen Shipbuilding. In het nieuwe tenue werd tegenstander Oranje Wit MO15-1 keurig met 2-0 verslagen.

RensenDriessen zijn ontwerpers, bouwers en makelaars. Het doel van RensenDriessen is iedere dag het beste bieden en zo veel mogelijk waarde toevoegen voor de klant. Iedere onderneming en iedere situatie vergt zijn eigen specifieke oplossing. Door met RensenDriessen in zee te gaan worden dromen van klanten omgezet in werkelijkheid. RensenDriessen is opgericht in 1980 in Zwijndrecht, op een steenworp afstand van Rotterdam Nog steeds is Rotterdam de thuisbasis, waar al drie decennia schepen gebouwd worden. Met tot nu toe 675 gebouwde schepen kan RensenDriessen wel zeggen dat ze weten hoe de steeds veranderende marktdynamiek en klantvraag optimaal bediend moet worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.