Rabobank IFC Girls Tournament 2018

06 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Rabobank IFC Girls Tournament 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nu het seizoen er voor de meeste teams op zit, gaan we de fase in van de toernooien. Natuurlijk ontbreekt  het groots opgezette  tweedaagse Rabobank IFC Girls Tournament 2018 niet in het rijtje van alle toernooien waaraan de teams van de IFC Girls Academy deelnemen.

Zaterdag 16 juni is de eerste dag van het Rabobank IFC Girls Tournament. Dan komen de teams JO9-3M, JO9-4M, MO13-1, MO15-1 en MO 15-2 in actie. Dit zijn allemaal meisjes in de leeftijd van ongeveer acht jaar tot en met vijftien jaar. De gehele dag wordt er gestreden om de puntjes. De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur. De prijsuitreiking staat gepland voor 16.25 uur.

Een week later, zaterdag 23 juni, komen de oudere meisjes en vrouwen in actie. Het zijn dan de teams Vrouwen 1, Vrouwen 2, MO19-1, MO17-1 en MO17-2 die acte de présence geven. Ook deze dag weer 60 wedstrijden van 10.00 tot 16.30 uur op het hoogste niveau. Op deze dag wordt ook gestreden om de Elsemiek Zuidweg Sportiviteitsbokaal.

Op beide dagen is een deejay aanwezig om alles aan elkaar te praten en gezellige achtergrondmuziek te draaien. Ook zal het beide dagen een drukte van belang zijn op het altijd gezellig horecaplein, waar heerlijke hapjes en drankjes staan te wachten. Publiek is van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.