Begroting 2014 toegelicht in woord en video

17 oktober 2013
Begroting 2014 toegelicht in woord en video

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht houdt de huidige voorzieningen op peil, investeert in nieuwe scholenclusters, terwijl de lasten voor de inwoners niet extra worden verhoogd. Dat is de strekking van de sluitende begroting voor 2014.

De opdracht die dit college zichzelf heeft gesteld, is zorgen dat de inwoners in een mooie en groene gemeente kunnen wonen, met voorzieningen dicht bij huis.

De begroting van het college wordt van op verschillende vergaderingentussen 15 oktober en 31 oktober behandeld door de gemeenteraad.

Ook dit jaar heeft wethouder van Financien Andre Flach weer een videofilmpje gemaakt over de begroting van de gemeente.

De gehele begroting is hier te lezen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.