IFC wint 2e competitiewedstrijd

04 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
IFC wint 2e competitiewedstrijd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Tweede winst op een rij voor IFC. Door een ruime 4-0 overwinning op promovendus Minor uit Nuth boekte IFC zijn tweede overwinning op een rij in de hoofdklasse en stijgt daardoor naar de 10e plaats in de competitiestand.

In de eerste helft zag het er nog niet naar uit, dat IFC een ruime zege zou kunnen behalen. Beide ploegen kregen meerdere kansen om tot scoren te komen. Nadat Joey Grootenboer in de aanvangsfase al de paal had geraakt, was hij een drietal minuten later wel succesvol 1-0. Doordat ook aan beide zijden onder meer een bal van de lijn werd gehaald bleef het bij de rust bij die ene treffer, waar een tussenstand van 3-3 mogelijk was geweest.

Op het moment dat de thuisploeg IFC na tien minuten spelen in de tweede helft via aanvoerder Danny Slingerland een penalty benutte was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Het verweer van de Limburgers was gebroken en de aangever bij het eerste doelpunt Everon Pisas (zie foto) krulde een bal in de bovenhoek voor de 3-0. Hij bekroonde zijn optreden als man van de wedstrijd ook met zijn tweede treffer voor de 4-0 eindstand.

Volgende week zondag speelt IFC bij het op de 11e plaats staande en twee punten minder tellende Alphense Boys.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.