Politie zoekt getuigen naar aanleiding van overval bij Hebbes in de Brederodehof

15 november 2018 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen naar aanleiding van overval bij Hebbes in de Brederodehof

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Naar aanleiding van een overval op kringloopwinkel Hebbes aan de Brederodehof is de politie op zoek naar een ongeveer 1,80 meter lange blanke man, gekleed in een spijkerbroek met sweater/trainingsjasje met rits.

Deze blanke man is samen met een ander persoon in een paars voertuig gestapt. Voor tips: bel 112.

Vermoedelijk betreft het een Volkswagen Polo/Golf, paars van kleur.

Hebbes heeft inmiddels op haar facebookpagina laten weten dat iedereen ongedeerd is. "Omdat het nieuws als een lopend vuurtje gaat, willen we iedereen laten weten dat we inderdaad vanmorgen overvallen zijn, maar gelukkig is iedereen ongedeerd. Recherche onderzoek is in volle gang en we krijgen slachtofferhulp".

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.