ASWH lid van Rookvrije Generatie

11 februari 2019 door Hennie van der Zouw
ASWH lid van Rookvrije Generatie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Sinds kort is voetbalvereniging ASWH lid van Rookvrije Generatie.

Op doordeweekse dagen tijdens wedstrijden en trainingen van de jeugd en op zaterdag t/m 12 uur mag er niet meer gerookt worden langs de velden en op het balkon van de kantine.

Op deze manier wil ASWH een gezonde en veilige omgeving creëren. Zo is roken ook minder normaal voor de jeugd en laten we de jeugd niet met de rokers meeroken. Kortom ASWH geeft de jeugd een goed en gezond voorbeeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.