Voorkom autodiefstal, laat je niet Hacken

14 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Voorkom autodiefstal, laat je niet Hacken

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Gemeente Belangen heeft op 19 december 2018 een suggestie gedaan een preventieve maatregel toe te passen om autodiefstallen tegen te gaan. Wanneer bezitters van een auto met Keyless-entry hun sleutelbos in een RFD-blikje of sleuteletui bewaren, is het niet meer mogelijk de sleutel op afstand uit te lezen en vervolgens de auto te activeren.

Gemeente Belangen is verheugd te zien dat Burgemeester Heijkoop op maandag 18 maart 2019 te
14:30 uur, een demonstratie geeft op het gemeentehuis en dat de gemeente tientallen sleutelboxen
uitreikt aan eigenaren die reeds slachtoffer zijn van inbraak in auto’s met keyless-entry.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.