Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden houdt unieke training voor scheidsrechters

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden houdt unieke training voor scheidsrechters

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DRECHTSTEDEN - Scheidsrechters, opgelet. De Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden (SVD) organiseert namelijk een unieke training, die wordt gegeven door een tweetal betaald voetbal scheidsrechters, wekelijks actief in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en tevens als 4e man of VAR. Het betreft Christiaan Bax en Marc Nagtegaal. Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden.

De training vindt plaats op woensdagavond 10 april vanaf 19.00 uur op het complex van ASWH, sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA te Hendrik-Ido-Ambacht. Aanmelden mag, maar is niet verplicht. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar. De training begint om 19.45 uur. Er zijn kleedkamers beschikbaar voor het omkleden en douchen. Aansluitend is er gelegenheid om met Christiaan en Marc van gedachten te wisselen over allerlei zaken waar je als (club-)scheidsrechter binnen en buiten het veld tegenaan kan lopen en hoe daar mee om te gaan.

Door middel van deze training wil SVD iets leuks doen voor de enthousiaste scheidsrechters in de regio. Tevens willen zij geïnteresseerden laten zien welke trainingsmogelijkheden SVD elke woensdagavond aan haar leden biedt, onder de deskundige leiding van gediplomeerd trainer Jan Tempelaar. Hij heeft zelf jarenlang op het allerhoogste amateurniveau gefloten en is nog steeds in de hogere klassen actief als arbiter. Zien we jullie woensdag 10 april?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.