Kom ook in actie tegen zwerfafval en doe mee aan de Landelijke Opschoondag op 21 maart

13 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Kom ook in actie tegen zwerfafval en doe mee aan de Landelijke Opschoondag op 21 maart

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 21 maart doet de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht mee aan Nederlands jaarlijks grootste opschoonactie tegen zwerfafval. Allerlei verenigingen, scholen en vriendengroepen hebben zich al aangemeld om de buurt samen een stuk schoner te maken. De gemeente zorgt tijdens de Landelijke Opschoondag voor alle benodigde opschoonmaterialen, zoals grijpers, hesjes en natuurlijk afvalzakken.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 6 maart via: www.bit.ly/LOD2020-HIA. Iedereen die meedoet met de opschoonactie, kan op 21 maart ook handige prijzen winnen met de Afvalbingo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.