Enorme drukte bij supermarkten en veel lege schappen

13 maart 2020
Enorme drukte bij supermarkten en veel lege schappen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De dreiging van een grote uitbraak van het Coronavirus zit er ook in Hendrik-Ido-Ambacht goed in. In de supermarkten is het enorm druk met klanten die veel extra inkopen doen.

Vooral houdbare producten zoals macaroni, rijst, pindakaas, jam, ingeblikte groente worden massaal gehamsterd. Ook andere producten zoals toiletpapier en handpompjes vliegen de winkels uit. Klanten nemen soms complete dozen mee.

Op veel plekken zijn de winkelschappen al helemaal leeg. Waar mogelijk worden schappen zo vol mogelijk gehouden, maar op-is-op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.