Weekmarkten mogen onder voorbehoud weer doorgaan in Hendrik-Ido-Ambacht

01 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Weekmarkten mogen onder voorbehoud weer doorgaan in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht volgt de maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanaf 29 april geldt een nieuwe noodverordening in de regio. Hierdoor zijn weekmarkten onder voorbehoud weer toegestaan.

Met de nieuwe regels in de noodverordening wordt invulling gegeven aan de al eerder door het kabinet aangekondigde maatregelen. De noodverordening is nodig om ervoor te zorgen dat de maatregelen om het coronavirus te beperken ook gehandhaafd kunnen worden. De markt Hoogambacht op de Sophiapromenade zal aanstaande zaterdag weer doorgaan met de volgende maatregelen:

-het marktterrein wordt afgezet met hekken en er komt een in- en uitgang;
-mensen moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden;
-op de markt geldt eenrichtingsverkeer waar mensen zich aan moeten houden;
-mensen moeten zoveel mogelijk alleen komen.

Komende woensdag zal ook de markt bij winkelcentrum De Schoof volgens dezelfde maatregelen weer plaatsvinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.