Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ASWH wint Joop Valk Cup'
07jan

ASWH wint Joop Valk Cup

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op vrijdag 28 december werd voor de 21e keer in de historie het Topzaalvoetbaltoernooi van ASWH georganiseerd. In de Ridderhal streden acht regionale clubs om de Joop Valk Cup. De beker belandde voor het eerst sinds 2013 weer in handen van ASWH.

Er werd gespeeld in twee poules van vier, waarvan de eerste twee teams de halve finale bereikten. In poule A waren dat VVGZ en ASWH, in poule B Barendrecht en Smitshoek. De Ambachters wonnen in de halve finale van titelverdediger Barendrecht, terwijl het Zwijndrechtse VVGZ te sterk was voor Smitshoek. Daardoor werd de finale een herhaling van het openingsduel. Na een spannende strijd kon ASWH uiteindelijk juichen. Gilmaro van de Werp tekende kort voor het eindsignaal voor de winnende treffer.

De totale uitslag was als volgt: 1. ASWH, 2. VVGZ, 3. Smitshoek, 4. Barendrecht, 5. IFC, 6. Pelikaan, 7. Heerjansdam, 8. Groote Lindt. De jury riep Ismail Yildirim (ASWH) uit tot speler van het toernooi. De aanvoerder van de Ambachters ontving bovendien de Joop Valk Cup uit handen van organisator Stefan Valk, waarna het winnende team inclusief begeleiding uiteraard nog poseerde voor een groepsfoto.

Fotograaf: Stefan Valk. Op de foto poseren spelers en begeleiding van winnaar ASWH trots met de Joop Valk Cup.Deel dit bericht met je vrienden!