Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Rabobank Drechtsteden sponsor bij ASWH' Op de foto de heren Kerstens (Rabobank) en Jonker (ASWH)
06aug 2018

Rabobank Drechtsteden sponsor bij ASWH

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op dinsdag 31 juli 2018 hebben de Rabobank Drechtsteden en ASWH rond de oefenwedstrijd ASWH - FC Dordrecht een nieuw sponsorcontract afgesloten voor twee jaar.

Het officiële deel van een dergelijk contract, het zetten van de handtekeningen, werd gedaan in de rust van genoemde wedstrijd. Namens de Rabobank Drechtsteden door René Kerstens en voor ASWH door voorzitter Herman Jonker. Het nieuwe sponsorcontract is gericht op de jeugd van ASWH.

De Rabobank Drechtsteden en ASWH zullen samen een actie opstarten voor de jeugd, waardoor het gesponsorde bedrag jaarlijks verhoogd wordt indien meer dan 25 jeugdleden een nieuwe betaal- en/of spaarrekening openen bij de Rabobank Drechtsteden. Ieder jeugdlid krijgt bij het openen van zo'n rekening bovendien een gepersonaliseerd ASWH gadget.

ASWH bedankt de Rabobank Drechtsteden voor deze steun voor de komende twee jaren en hoopt natuurlijk dat dit daarna doorgezet zal gaan worden richting een langdurige verbintenis.

Bron foto: VisualisDeel dit bericht met je vrienden!