Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kampioenen bij Vollido'
23apr

Kampioenen bij Vollido

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de laatste speelrondes van het competitie mochten er maar liefst 4 kampioensteams worden gefeliciteerd bij Volleybalvereniging Vollido! Allereerst werd heren 5 kampioen, na een spannende wedstrijd waarin gewonnen moest worden om de benodigde punten binnen te slepen.

Onder aanmoediging van meegereisd publiek lukte het de mannen om de 1e prijs in het klassement te bemachtigen. Hierna werden meisjes A1 en jongens C1 kampioen, waarna op de laatste dag van de competitie ook CMV 5.1 (jongens tussen 10-12 jaar) zich de winnaars mochten noemen. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Nu het zaalseizoen is afgelopen, maakt de vereniging zich weer op voor het zomerseizoen waarbij er veelvuldig gebruik gemaakt kan worden van de eigen beachvelden aan de Reeweg. Ook interesse in beachvolleybal, zowel op meer recreatief niveau als voor de punten? Kom dan eens kijken op een doordeweekse avond; er wordt vrijwel elke avond wel gevolleybald. Zie ook www.vollido.nl voor meer informatie.Deel dit bericht met je vrienden!