Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Bolidt Inner Circle Run komt er weer aan'
23apr 2018

De Bolidt Inner Circle Run komt er weer aan

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De organisatie van de Bolidt Inner Circle Run laat het volgende weten: "De inschrijving is open begint al een beetje te lopen. Er  hebben zich al ruim 200  lopers gemeld, waaronder zes bedrijventeams. Zijn jullie ook al lekker bezig om meters te maken met de voorbereiding? Heb je je vrienden al weer uitgenodigd om weer mee te doen? Zijn je schoenen nog OK of kan je beter een nieuw paar nemen om blessures te voorkomen? Bereid je goed voor, dan heb je meer plezier.

Voorzitter!
Het nieuws is nog kersvers, maar de we hebben iemand voor de vacature van voorzitter. Het is Martijn de Vries. Hij is erg enthousioiast. U gaat nog van hem horen. Welkom in het team!

De Wisse Kidsrun
Natuurlijk kunnen de puppies en kids dit jaar ook weer meedoen. Begin mei gaan we de inschrijf brieven uitdelen op de basisscholen. Vul hem heel precies in en sla niets over. Als je e-mailadres klopt krijg je een mailtje over je startnummer, anders niet.
Zit je niet op een basisschool in Ambacht? Meld je dan aan op de website voor een berichtje wanneer jullie inschrijving open gaat.
Dit jaar hebben we ook weer twee voorlopers, dus dat gaat je helpen. Verder komt Runny je weer aanmoedigen.

Privacy, nieuwsbrieven en startnummers
25 mei wordt de wet op de bescherming van persoonsgegevens (AVG / GDPR) van kracht. Eén van de gevolgen is, dat we geen mailings meer mogen versturen aan mensen die daar zelf geen bewuste toestemming voor hebben gegeven.
Als u dus de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen moet u zich op een of ander moment zelf hebben aangemeld of hebben aangegeven toestemming te hebben verleend.
Daarom hebben we hiervoor een veld opgenomen in het inschrijfformulier.
Als u niet zeker weet of u zich in het verleden zelf heeft aangemeld doe het dan nu met deze link.

Startnummers afhalen
In verband met de privacy zullen we geen lijsten meer publiceren met door iedereen te na te zoeken startnummer. Zorg daarom dat u de af te halen startnummers kent plus de namen. De combinatie gaat gecontroleerd worden.

Ff niet lopen? doe mee als vrijwilliger
Extra hulp kunnen wij altijd gebruiken meld je aan via onze website indien je als vrijwilliger of verkeersregelaar ingezet wilt worden. We kunnen iedereen goed gebruiken en het is nog leuk en gezellig ook.

Volgen en winnen
Wil je goed op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Je kunt een hier ook een gratis startnummer mee winnen. Check de onze media. Verdere details over de run vind je natuurlijk op de website." Tot zover het nieuws over de Inner Circle Run van 2018.Deel dit bericht met je vrienden!