Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'IFC verwelkomt twee nieuwe sponsors'
09apr 2018

IFC verwelkomt twee nieuwe sponsors

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Sinds enige tijd staat er een reclamebord van Domino’s Pizza’s Zwijndrecht op het hoofdveld van IFC. Naast het feit dat deze smakelijke pizzamaker een bord heeft geplaatst langs de lijn en daarmee onze club sponsort, pronkt de naam van Domino’s op de shirts van het zeer succesvolle JO 15-4, dat onder leiding van trainer Jay End grote kans maakt op het kampioenschap. Een foto van dit team ontbrak nog op de site.

Afgelopen zaterdag was een fotogenieke dag en zijn de jongens meteen op de foto vereeuwigd. In de wedstrijd die hierop volgde wonnen zij met 7-1 van Wieldrecht,  waarmee het kampioenschap weer een stapje dichterbij kwam. IFC wenst Jay en zijn team veel succes met de laatste wedstrijden en bedankt Domino’s bedankt voor de support.

Enige jaren geleden behoorde ook Parker Sempress tot de sponsors van IFC. Sinds kort is dit bedrijf weer terug te vinden op de voetbalvelden van IFC onder de nieuwe naam Parker Hannifin. Zowel langs de lijn met een fraai reclamebord als op de shirts van JO 10-2. Via Ricky Oudbier, trainer van dit team heeft zijn team de beschikking gekregen over fraaie sponsorshirts. Zaterdag behaalde dit knappe team een klinkende overwinning met 10-2 (!) op Sliedrecht. En ook voor dit team gloort het kampioenschap aan de horizon.

Parker is wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën en levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen & koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart.

IFC wenst ook JO10-2 veel succes de komende weken en bedankt Parker Hannifin hartelijk voor de support.Deel dit bericht met je vrienden!