Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Achterban clubs en verenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht brengen 16.228 euro bij elkaar voor de clubkas' Archieffoto
27mrt

Achterban clubs en verenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht brengen 16.228 euro bij elkaar voor de clubkas

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een mooie opsteker voor 6 verenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Dankzij hun achterban komt er dit jaar 16.228 euro extra binnen in de clubkas. Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

v.v. IFC ontving de grootste bijdrage, namelijk 6.952 euro.

Meespelen voor je eigen club
Naast v.v. IFC zijn er in Nederland nog enkele duizenden andere clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,8 miljoen euro uitgekeerd, 300.000 euro meer dan vorig jaar. Steeds meer organisaties, van voetbalclubs tot toneelverenigingen, sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubsDeel dit bericht met je vrienden!