Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ASWH loopt onnodige nederlaag op tegen Quick Boys'
25sep 2017

ASWH loopt onnodige nederlaag op tegen Quick Boys

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het zit ASWH even niet mee in de derde divisie. De Ambachters leden afgelopen zaterdag op eigen veld tegen Quick Boys de tweede nederlaag op rij, na een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.

Voor rust waren de bezoekers uit Katwijk, die tot vreugde van de Ambachtse jeugd ook stagetrainer Dirk Kuijt meegenomen hadden, sterker dan ASWH. Quick Boys kreeg de betere kansen en het overwicht leverde de gasten een doelpunt op. Een treffer die overigens fel werd betwist, omdat het er alle schijn van had dat Yordi Teijsse in de aanloop naar de goal een overtreding maakte op ASWH-verdediger Jerry Tieleman. De scheidsrechter oordeelde echter van niet, Teijsse kon door en stuitte nog op de Ambachtse doelman Stef Doedée. Helaas werd de rebound een prooi voor Jesse van Nieuwkerk, die Quick Boys op 0-1 bracht.

In de tweede helft waren de rollen volledig omgedraaid. ASWH domineerde van begin tot einde en drukte Quick Boys ver terug. Het enige waarin de Ambachters maar niet slaagden was het produceren van de verdiende gelijkmaker. Kansen voor Nick Slotboom, Akin Arslan, Kyle Doesburg en Jesper van den Bosch gingen verloren, mede door sterk keeperswerk van Quick Boys-doelman Jesper Hogedoorn. Daardoor stapte ASWH puntloos van het veld.

Na de goede start is ASWH nu gezakt naar de twaalfde plaats. Komende zaterdag wacht de kans op herstel in de uitwedstrijd bij de verrassende koploper VVOG in Harderwijk.

ASWH - Quick Boys 0-1 (0-1)
22. 0-1 Jesse van Nieuwkerk
Scheidsrechter: M.A. Roeleveld

ASWH: Stef Doedée; David Almeida, Stanley Husen, Jerry Tieleman, Danny de Jel; Jesper van den Bosch, Juanito Sequeira (46. Gilmaro van de Werp), Nick Slotboom, Mels van Driel (75. Lars Bosscha); Akin Arslan (63. Ismail Yildirim), Kyle Doesburg

Quick Boys: Jesper Hogedoorn; Tim Bloemendaal (66. Tenta Maeda), Arie de Vreugd, Anthony Bentem, Dennis van der Plas, Joey Ravensbergen; Mohamad Mahmoed, Reda Kharchouch (80. Madjer Lukoki), Delano à Cohen; Yordi Teijsse, Jesse van Nieuwkerk

Zie ook:
Jong FC Groningen bezorgt ASWH eerste nederlaag (ma, 11 sep 2017)
ASWH bovenaan na zege in Utrecht (ma, 4 sep 2017)
ASWH laat zege in openingsduel in slotfase glippen (ma, 28 aug 2017)
Jerry Tieleman speler van het jaar bij ASWH (ma, 19 jun 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!