DVS hervat de veldcompetitie uitstekend

30 maart 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Een matige start bij aanvang waarbij slechts twee goals vielen na twintig minuten (2-0 voor ACKC). Pas toen kwam DVS los en raasde de ploeg van DVS-coach Beuk door naar een 2-7 voorsprong binnen enkele minuten. Na de rust (3-7) bleef DVS de meerdere en kon ACKC geen inhaalrace bewerkstelligen, zoals dat in uitwedstrijd in de zaalcompetitie toen wel gebeurde.

DVS blijft fier koploper en is nu “twee punten los” op achtervolgers Luno en ONDO. Komend weekend speelt DVS de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Dijkvogels.

DVS-2 had met name een prima tweede helft, waarbij de twee ploegen bij rust nog gebroederlijk gelijk stonden. DVS liep drie doelpunten uit, zag ACKC wel dichterbij komen, maar de tijd was voor DVS voldoende om de winst binnen te halen.

DVS staat op een keurige tweede plek, weliswaar vijf punten achter op koploper ONDO maar ook drie punten los van de concurrentie. Komend weekend volgt Dijkvogels, de huidige (met andere ploegen gedeeld) nummer drie.