DVS morst direct een punt tegen Dijkvogels

08 september 2014 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS-1 startte voortvarend tegen Dijkvogels. In Maasdijk werd een keurige voorsprong van vier goals genomen maar hield DVS de bal te kort in de ploeg waardoor de thuisploeg weer kon aanhaken. Gaandeweg de tweede helft slonk de voorsprong en werd zelfs een op papier veilige marge van 2 goals in de laatste minuten verspeeld: 16-16

DVS-2 kwam maar moeizaam op gang tegen Dijkvogels-2 en leek een ongelukkige middag tegemoet te gaan omdat simpelweg de kansen niet afgemaakt werden. De voor rust opgelopen achterstand kon na de thee ongedaan gemaakt worden omdat de fouten geminimalisered werden en de goals nu wel vielen:
7-9

Het vernieuwde A1, dat met name bestaat uit spelers uit DVS-B1, pakte een mooie overwinning bij Fortis A-2: veel goals bovendien: DVS haalde uit en won met 13-17