Seizoen duurt te lang voor de heren van Vollido

25 februari 2013 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - Het seizoen duurt een behoorlijk aantal wedstrijden te lang voor de heren van Vollido. In Sliedrecht verloren de mannen alweer de derde wedstrijd op rij, dit keer met 3-2. Door dit verlies wordt het steeds lastiger voor de lange mannen uit Ambacht om een topklassering in de promotieklasse te behouden.

Waar Vollido in de eerste set met redelijk gemak standhield, en er derhalve een 25-21 setwinst uit wist te slepen, was dat in set 2 en 3 niet het geval. Qua setstanden houdt het team alle tegenstanders bij maar de beslissende momenten zijn momenteel het probleem. In de vierde set was Vollido weer wat beter en in de beslissende vijfde set kon het beide kanten op. Het was echter Sliedrecht Sport dat met 15-13 de wedstrijd in de spreekwoordelijke tas stak.

Lichtpunten waren het goede spel van gelegenheidslibero Hans Jansen in de Wal en de zeer sterk aanvallende Casper Folkers. Voor de aanstaande wedstrijd tegen WHV, aanstaande zaterdag in de Ridderhal om 16.30u, moet dat voldoende zijn voor weer eens een overwinning.

De dames van Vollido gingen op vrijdagavond de strijd aan met de Sliedrecht Sport dames. Er werd goed gestart door de dames van Vollido. De eerste set ging voor lange tijd gelijk op. Helaas zette Sliedrecht een eindsprint in en haalde de eerste set binnen. Zuur setverlies voor de dames van Vollido. De andere sets konden de dames van Vollido niet op de juiste momenten het verschil maken. Er werd degelijk gespeeld maar het was niet genoeg. Een 4-0 verlies van Sliedrecht Sport.