Spannende weken voor korfballers van DVS

18 februari 2013 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit weekend speelden de korfballers van de A1 van DVS twee wedstrijden.

De eerste wedstrijd tegen Ventura Sport uit Strijen werd helaas met 11-11 gelijkgespeeld. DVSmaakte tot grote teleurstelling van de tegenstander in de laatste minuut nog gelijk.

In de tweede wedstrijd was DVS oppermachtig. Met grote cijfers (19-6) werd er van Rust Roest gewonnen. Bij rust stond DVS al met 10-3 voor. Door deze drie punten blijft DVS nog steeds koploper in de stand, met een punt voorsprong op de naaste volger Ventura Sport; er is nog  een wedstrijd te spelen, dus blijft het spannen.

DVS 2 won dit weekend met 9-7 van het hoger geplaatste ONDO. Hierdoor staat dit team momenteel 5e in de stand, en met nog twee wedstrijden te spelen heeft het minimaal nog 1 overwinning nodig om niet te degraderen.