DVS dicht bij punt

17 december 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De selectieteams van dvs69 hebben een slecht weekend achter de rug. Tegen op voorhand kansrijke tegenstanders verloren alle teams.

(2I) Valto 1 – DVS 1             13-11 (7-7)
Een lastige eerste heft voor de Ambachters tegen een beter spelend Valto. Toch wist DVS bij te blijven en kon er met 7-7 gerust worden. Na rust leek de wedstrijd te kantelen in Ambachts voordeel. Met nog een paar minuten te gaan leek het tweede DVS-punt in de competitie in de maak, maar werd de slotminuut  DVS fataal. DVS sluit het korfbaljaar af met nog een topduel te gaan: in de Ridderhal speelt DVS dan tegen Oranje Nassau, die samen met DVS in de “gevarenzone” staat.

(Res.3T)  Tjoba-3 – DVS 2        13-5
Ongelukkig verlies voor de Ambachters omdat de aansluiting met de middenmoot nu even niet plaatsvindt. Komend weekend treden de Ambachters aan tegen de huidige nummer twee, Oranje NAssau

(2M) Ventura Sport A1 – DVS A1    12-11 (4-5)
Altijd een lastige klus in Strijen en dat bleek ook nu weer. DVS had wel het initiatief de eerste helft maar liet na dit in doelpunten uit te drukken. Hoewel twee Ambachtse gemiste strafworpen toch nog een kleine voorsprong bij rust betekende, bleek dit echter toch fataal te worden. De tweede helft was een groot foutenfestival waarbij meer strafworp-doelpunten vielen, dan gewone “veld-doelpunten”. Twaalf stuks maar liefs! DVS leek nog als winnaar uit de strijd te komen, maar kreeg na een (onterecht) afgekeurd doelpunt op 12-12, alsnog het deksel op de neus.
Momenteel staan drie  teams op de gedeeld eerste plaats. Komend  weekend komt er eentje van op bezoek (ADO); deze streekderby belooft dus in meerdere opzichten een spannende ontmoeting te worden!