Eervol verlies DVS

03 december 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT -Voor de derde maal in successie ging dvs onderuit ondanks een goede wedstrijd. Voor de gedoodverfde titelkandidaad kcr was dvs lang een luis in de pels maar zegevierde alsnog geflatteerd, in een heerlijk doelpuntrijk duel. Dvs-2 was een maatje te klein voor kcr-2. Dvs a1 won eenvoudig en zag concurrenten punten morsen.

(2I) DVS 1- KCR-1               20-26 (10-13)
Hoewel KCR vanaf het begin in een hoog tempo het initiatief nam, bleef DVS keurig in het spoor en nam het zelfs brutaal de leiding (3-2). Hoewel KCR door spurtte naar 4-9, kwam DVS terug tot 8-10. Tot genoegen van het in grote getalen opgekomen publiek viel er gemiddeld per minuut een goal: via 10-12 moest DVS echter vlak voor rust lossen: 10-13. Na rust werd na twee minuten door KCR alweer de intenties duidelijk gemaakt: 11-15, maar bij 13-17 schoot DV S zich bijna letterlijk weer terug in de wedstrijd (16-18). Tien minuten voor tijd werd het uitzicht op winst voor DVS definitief teniet gedaan door KCR (16-20), toen bijna elke goal van DVS met een dubbele van de gastploeg uit Ridderkerk werd beantwoord. Het heerlijke doelpuntenfestival eindigde in de geflatteerde uitslag van 20-26.
DVS heeft nu tegen nagenoeg alle topploegen prima gespeeld, maar staat nu met drie ploegen nog op nul punten (TOGO en Oranje Nassau).. De komende weken moeten dus de verwachtingen ingelost worden. Als eerste gaat DVS naar Goes, om tegen TOGO aan te treden

(Res.3T)  KCR 2 -  DVS 2     9-19 (3-10)
DVS-2 liep vanaf minuut 1 achter de feiten aan tegen de “reserves” van KCR dat in hoog tempo naar de 10-3 ruststand raasde, en onderweg de teugels wat liet vieren. DVS kwam daardoor wel terug maar aan het einde waren de bezoekers uit Ridderkerk weer ongemeen scherp, en DVS toch nog op tien punten achterstand werd gespeeld.
Komend weekeinde strijdt  DVS tegen TOGO; beide ploegen zoeken aansluiting met de subtop en dat is misschien wel de laatste kans

(2M) DVS A1 – NKV        14-8
Na een onrustig begin liet DVS er al snel geen misverstand over bestaan hoe de verhoudingen liggen en werd er veel gescoord.. In de tweede helft kon DVS het zich permitteren wat gas terug te nemen en hadden er uiteindelijk meer goals moeten vallen tegen NKV.
DVS zag concurrenten ADO en Rust Roest punten morsen in hun duels, waardoor de drie ploegen momenteel in verliespunten gelijk staan. Komend weekend treft DVS Rust Roest