Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fairmount dames spelen halve finales play-offs'
19apr 2010

Fairmount dames spelen halve finales play-offs

HENDRIK IDO AMBACHT - BV Fairmount U20 onderleiding van ex- eredivisiespeelster, Grace de Bruin doet mee met de Play- Offs voor het Rayon. Het team zal donderdag 15 april 2010 a.s. om 19:00 uur aanvangen met de thuiswedstrijd in de SOPHIAHAL in de wijk Volgerlanden te H.I.- Ambacht. Doordat het team van Archipel was teruggetrokken kwam er een plaats vrij voor het talentvolle Fairmount damesteam. Er zal worden gespeeld in een poule van drie teams, waarin ieder team een thuiswedstrijd speelt. Het damesteam van BV Fairmount, zal moeten opboksen tegen Cobra Nova. In dezelfde poule zullen zij nog een uitwedstrijd spelen tegen STOL Grasshoppers2, waarna, bij winst, zij in de finale zullen staan tegen poulewinnaar A. 

Het dames U20team van bv Fairmount zal op een speelster na, bestaan uit de volgende dames uit eigen kweek. Te weten:
Sharane de Bruin
Melissa de Reus
Didi Spruit
Rosanne Kolling
VienVien Slotema
Lotte van der Helm
Iris Opraus
Nienke van der Vaart
Carola Peuk

Er zullen twee aanstormende talenten de kans krijgen om als bankspeelsters aanwezig te zijn, waarvan een in het regioselectieteam voor Rayon-West al uitkomt. Komt u het team uit je eigen Drechtsteden aanmoedigen, waardoor ze
een nog grotere kans maken om de finales te halen. Zie voor meer informatie de site: www.bvfairmount.nlDeel dit bericht met je vrienden!