Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BVF U10  is kampioen'
16apr 2010

BVF U10 is kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - BVF U10, versterkt met 4 spelers van U8, wist na een reeks van spannende wedstrijden KAMPIOEN te worden in haar klasse. Alle FAIRMOUNTJES hadden heel hard gewerkt, aldus de beide coachen.

Coach Miquel en assistent Leron waren net als de voorgaande wedstrijden weer dik tevreden over het behaalde resultaat. Hoofd Coach Miquel: “Ik ben trots op mijn spelertjes en zij doen het echt goed. Ik vind het leuk dat zij echt goed luisteren en daardoor ook beter resultaten leveren. Er zullen ook momenten komen dat het minder gaat, maar ook daarvan zullen ze leren”.  Assistent Coach Leron: “ Het is heel leuk om te zien hoe ze spelen. Zij zijn heel fanatiek en zij gaan er voor. Ik heb zelf drie seizoenen terug gespeeld bij de U10 en het is daarom nog leuker om hen te trainen”, aldus de 13 jarige trainer en regioselectieteam- speler.

Winnende teams worden mits de vereniging zich heeft gehouden aan de bondsregels, door de bond gehuldigd met medailles voor dat team. Deze zullen ook worden uitgereikt door iemand van de bond. Binnenkort zal dit dan plechtig plaatsvinden in het clubtenue.
Voor alle winnende teams van de vereniging zal voor eind van het seizoen, of op de training of tijdens een thuiswedstrijd, de formele huldiging plaatsvinden.        

In overleg met de TC (technische Commissie) zal uiting worden gegeven aan dit heugelijke feit.
De vereniging heeft nog plaats voor nieuwe leden, die al vanaf 7/8 jaar willen  aansluiten bij de U8 (Under 8)leeftijdsgroep tot 8 jaar) Ook oudere sporters zijn welkom bij de jonge vereniging die inmiddels meer dan 110 vaste leden bestaat.                                                                   Zie de teamindelingen op de site: www.bvfairmount.nlDeel dit bericht met je vrienden!