Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Agente loopt uit de kom geschoten kaak op na aanhouding'
26apr

Agente loopt uit de kom geschoten kaak op na aanhouding

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DORDRECHT - Een man en een vrouw die eerst met elkaar vochten, keerden zich in Hendrik-Ido-Ambacht bij aankomst van de politie tegen de agenten. Door het geweld wat zij gebruikten bezorgden zij een agente een uit de kom geschoten kaak en een gekneusde arm.

Op 14 april 2018, werden agenten om 20:10 uur naar een melding van een vechtpartij op de Amandelgaarde in Hendrik-Ido-Ambacht gestuurd. Daar troffen zij een man en een vrouw die kort daarvoor met elkaar gevochten hadden.

Toen één van de agenten de man wilde fouilleren, sloeg de vlam in de pan. Er ontstond een worsteling, waarbij de agent zijn pepperspray gebruikte, maar zelf ook wat van het bijtende spul in zijn ogen kreeg. De vrouw sloeg ondertussen onze de andere agente, waardoor haar kaak uit de kom schoot.
Ook liep ze een behoorlijke kneuzing aan haar arm op en moest worden onderzocht of er botjes in haar pols gebroken zouden zijn.

Andere politiecollega's die vanwege de spoedassistentie met spoed ter plaatse kwamen wisten het agressieve tweetal, die net aangehouden en geboeid waren over te nemen en toegestroomde omstanders op afstand te houden. De 26 jarige man zonder vaste woon of verblijf plaats en een 24 jarige vrouw uit Dordrecht, werden overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht voor verhoor.

De agente is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan en heeft nadien aangifte tegen de vrouw gedaan van mishandeling.

Bron: Politie Drechtsteden BuitenDeel dit bericht met je vrienden!