Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voetganger twee keer aangereden bij zebrapad op Laan van Welhorst + Update'
14dec 2017

Voetganger twee keer aangereden bij zebrapad op Laan van Welhorst + Update

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In Hendrik-Ido-Ambacht is een voetganger tot twee keer toe overreden. De man stak woensdagavond 13 december over bij een zebrapad op de Laan van Welhorst toen hij werd geschept.

Het slachtoffer vloog meters door de lucht. Hij kwam op een andere rijbaan terecht en daar kon een tweede auto hem niet meer ontwijken.

De bestuurder van de eerste aanrijding is doorgereden zonder zich om de voetganger te bekommeren.

De politie is op zoek naar een kleine, rode auto en de bestuurder of bestuurster. Het slachtoffer was na de aanrijding aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: RTV Rijnmond.
Foto: Politie Drechtsteden Buiten.

Update: Automobilist meldt zich na aanrijding voetganger

De bestuurder die woensdagavond als eerste een voetganger aanreed op de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht heeft zichzelf bij de politie gemeld. Het slachtoffer stak op een zebrapad op de Laan van Welhorst over toen hij door twee auto's werd geschept.

Door de eerste klap vloog de man door de lucht en kwam op een andere rijbaan terecht. Daar werd hij door een andere auto nogmaals aangereden.

De bestuurder van de eerste auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Donderdag nam een echtpaar contact op met de politie dat zij mogelijk de bewuste auto zijn geweest.

De 65-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht was na de aanrijding aanspreekbaar en werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt nog steeds naar getuigen van dit ongeluk.

Bron RTV Rijnmond.Deel dit bericht met je vrienden!