Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweetal aangehouden voor diefstal quad'
16jun 2016

Tweetal aangehouden voor diefstal quad

HENDRIK IDO AMBACHT - Woensdagmorgen vroeg zijn op de Noordplaats twee mannen aangehouden na diefstal van een quad (vierwielig motorrijtuig). De politiemeldkamer kreeg rond 2.30 uur een melding dat vanuit een voortuin bij een woning aan de Groenlandstraat een quad werd gestolen. De melder sprak over drie verdachte mannen.

Signalement
Agenten gingen snel naar de opgegeven locatie en troffen aan het begin van de straat een quad aan. Op de Noordplaats troffen ze twee mannen aan, waarvan één voldeed aan het signalement van een van de daders. Beide mannen werden aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Bergen op Zoom en een inwoner (26) uit Hendrik Ido Ambacht. Ze werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze werden ingesloten.

Politiehond
De eigenaar van het vierwielig motorrijtuig werd geïnformeerd. Hij deed aangifte van de diefstal. Een politiehond heeft nog naar mogelijke andere daders gezocht, maar er is niemand meer aangetroffen.Deel dit bericht met je vrienden!