woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

14
mei

De leukste decoratie voor in huis

Kriebelt het bij jou ook vaak om je interieur te veranderen of om nieuwe items toe te voegen? Heel herkenbaar. Grote meubels zoals een bank, kast of eettafel laat je vaak lang staan, want je wil hier zo lang mogelijk mee doen. Accessoires daarentegen kun je lekker vaak veranderen. Heb jij zin in nieuwe kleuren? Nieuwe vormen? Voeg dan leuke kussens, kaarsen of andere accessoires toe. In deze blog lees je alles over de mooiste accessoires voor in huis.

De hal
De hal is een plek die vaak wordt vergeten, maar dit is eigenlijk een hele belangrijke plek. Iedereen die langskomt ziet als eerste de hal. Heb jij hier een kapstok staan en een rekje voor de schoenen? Dat kan leuker! Maak de hal helemaal af met een mooie lange spiegel bijvoorbeeld. Op deze manier oogt de ruimte groter én kun je als je de deur uitgaat even checken of alles nog goed zit. Handig toch? Een mooie grote plant in de hal staat ook gelijk erg fris! Ben jij meer van de bloemen? Kies voor een mooie vaas met een bos kleurrijke bloemen erin.

Woonkamer
Het is tegenwoordig helemaal populair om gebruik te maken van houten elementen in huis. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer, houten meubel of een houten ladder! Een ladder staat erg leuk als decoratie en hier kun je ook nog eens een mooie plaid overheen hangen. Haal deze plaid in een kleur die je veel gebruikt in de woonkamer, want dat zorgt voor een kloppende uitstraling.

Slaapkamer
In de slaapkamer ben je veel te vinden. Je slaapt er ongeveer 8 uur per nacht en je wil hier heerlijk in kunnen ontspannen. Maak daarom van je slaapkamer echt een plek waar je tot rust kan komen. Dit kun je doen door gebruik te maken van warme kleuren in de kamer, maar ook door leuke accessoires toe te voegen. Goedkope woondeco kopen? Dat doe je uiteraard bij Kwantum! Hier heb je een breed assortiment aan woondecoratie wat ook nog eens betaalbaar is.

Werkkamer
Werk jij ook graag thuis? Zorg dan dat je kamer een fijne uitstraling heeft met niet al te veel kleur. Op die manier kun jij je hier het beste concentreren. Zorg dat je bureau opgeruimd is en dat je bijvoorbeeld leuke accessoires in een kast hebt staan. Kies voor een leuk schilderij, mooie kunstplant en een klok. Zorg ook voor een echte eyecatcher door een item toe te voegen die niet veel mensen in huis hebben. Op die manier wordt jouw werkkamer echt uniek!

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen uit deze blog! Hoe ga jij leuke accessoires toevoegen in huis? Succes!

Deel dit bericht met je vrienden!