woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

14
mei

De 5 leukste interieurtrends voor 2020

Ben je benieuwd welke interieurtrends er dit jaar voor de deur staan? Lees dan snel verder, want hier staan de 5 leukste interieurtrends voor 2020 voor je op een rijtje.

Kies voor warme kleuren
Strakke en minimalistische interieurs hebben in 2020 plaats gemaakt voor warme en natuurlijke kleuren, die je huis een gezellige uitstraling geven. Voorbeelden van deze kleuren zijn onder andere groen, aubergine en beige. Kies voor een accentmuur of schilder je kozijnen, om je woning nog levendiger te maken. Laat je je woning liever schilderen door een specialist? Kies er dan voor om schilders te vergelijken. Vraag ze direct om het advies over de laatste trends, om zo helemaal up-to-date te zijn.

Gebruik duurzame materialen
Het nieuwe jaar staat in teken van natuurlijke en duurzame materialen. Denk hierbij aan hout (wat je echt overal in huis terugziet) maar ook aan rieten, jute, rotan, metaal en leer. Daarnaast blijft het recyclen van oude objecten en materialen een heuse trend. Geef je oude meubels dus eens een make-over of breng een bezoekje aan de kringloop. Uiteraard mogen ook modieuze LED-lampen niet ontbreken in dit duurzame interieur.

Breng de natuur in huis
De trend om de natuur in huis te brengen sluit perfect aan bij de warme kleuren en duurzame materialen. Hoe je de natuur in huis brengt? Dat kan op verschillende manieren. Zo mogen natuurlijk planten niet ontbreken, en zijn ook tropische printjes helemaal hip. Deze printjes komen dan ook overal terug, zoals op de muren of op textiel. Tot slot is een binnentuin dé ultieme manier om de natuur in huis te brengen en een populaire trend in 2020.

Multifunctionele meubels
Creëer je intieme ruimtes of woon je gewoonweg niet zo groot? Dan zijn multifunctionele meubels de trend van 2020 waar jij blij van wordt.Dit creëer je al door je fiets aan de muur te hangen. Daarnaast zijn allerlei meubels met opbergruimte, krukjes die ook tafeltjes zijn en slimme organizers helemaal hip en praktisch. Doe dus eens inspiratie op via het internet of in woonwinkels, en geef je eigen twist aan deze leuke interieurtrends.

Deel dit bericht met je vrienden!