maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

14
mei

Bloemen bezorgen als bedankje

Een bedankje kan heus wel met een ‘bedankt’, maar wil je net iets extra’s doen omdat diegene jou nét die motivatie heeft gegeven om door te zetten, omdat je bent geholpen toen je van je fiets afviel en overbleef met een kapotte knie? Omdat je bus net wegreed, dat je mee kon rijden met een voorbijgaande automobilist die het zag gebeuren? Laat bloemen bezorgen als bedankje, dat is hartstikke leuk voor degene die het ontvangt en je voelt je zelf er beter door!

Bedank je vriend, familie of buur

Een vriend bedanken omdat hij of zij je gesteund heeft in een moeilijke tijd. Je moeder bedanken omdat ze je heeft helpen schilderen in je nieuwe huis. Of je goede buur bedanken voor de hulp in de tuin. Vind je het ‘bedankt’ zeggen en het aanbieden van een drankje niet genoeg? Laat dan zien hoe je de hulp waardeert door een bos bloemen te sturen. Dat komt altijd als een verrassing en is nog net zo persoonlijk, want je kunt altijd een cadeautje of een persoonlijk kaartje toevoegen via een online bloemist.

Bedank een bedrijf

Een bedrijf die een dienst verleend bedanken? Maar ze verdienen toch juist geld aan het helpen van mensen met hun dienst? Dat is misschien wel zo, maar hoe fijn is het dat mensen de inzet van mensen waarderen? Bijvoorbeeld een verzorgster in het verzorgingshuis van je oma of moeder, een marketingbureau dat ervoor zorgde dat je site picobello draait en waar je nu de vruchten van plukt. Dit zijn allemaal scenario’s die dagelijks voorkomen, maar die als ‘gewoon’ gezien worden, omdat mensen hun werk moeten uitvoeren. Dat is wel zo, maar hoe goed voelt het om je blijk van waardering te uiten middels een bos bloemen? Je kunt je vast wel voorstellen dat het een werknemer ontzettend stimuleert! Er zijn trouwens bedrijven die een persoonlijk bedankje niet mogen aannemen als het gaat om extra geld of een geschenk. Stuur dus voor de zekerheid de bos bloemen niet naar de werknemer zelf, maar naar het bedrijf, wedden dat het overkomt? Helemaal als je er een persoonlijk kaartje bij voegt.

Bestel bloemen online

Bloemen kunnen gemakkelijk online uitgezocht worden en besteld, zodat er voor verzending gezorgd wordt. Binnen enkele stappen heb je dus je bedankje al de deur uit gestuurd! Dus wat houdt je nog tegen? Bestel bloemen online via een online bloemist en laat dezelfde dag of een dag later nog bloemen bezorgen, bijvoorbeeld via Regiobloemist!

Deel dit bericht met je vrienden!