zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

Veel belangstelling voor kijkersdagen bij Scouting Panoord

5 oktober 2020

ZWIJNDRECHTSE WAARD - De kijkersdagen bij Scouting Panoord komen eraan en kunnen weer op veel animo rekenen. Dat is ook niet zo raar, want de belangstelling voor Scouting blijft groeien. Dit merken ze ook op bij Scouting Panoord, waar de ledenaantallen ieder jaar weer iets toenemen.

Ook dit jaar is er weer veel animo om deel te nemen aan de kijkersdagen bij Scouting Panoord. Begrijpelijk, want in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is een groeiende belangstelling voor Scouting. Dat zien ze ook bij Scouting Panoord. Het ledenaantal stijgt ieder jaar weer en er is zelfs bij een aantal onderdelen helaas sprake van wachtlijsten.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat kinderen buiten actief bezig zijn. Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Gelukkig kan Scouting ook nu met de juiste voorzorgsmaatregelen gewoon doorgaan. En omdat Scouting Panoord over een ruim buitenterrein én een groot gebouw met meerdere zalen beschikt is het prima mogelijk om binnen de geldende richtlijnen leuke en uitdagende opkomsten te blijven organiseren voor de jeugdleden. Ieder keer hebben we weer een ander programma en de veelzijdigheid van de activiteiten maakt de opkomsten juist zo leuk.

Om kinderen hiermee kennis te laten maken organiseert Scouting Panoord op 10 en 17 oktober weer kijkersdagen. Iedereen van 4 tot 17 jaar kan vrijblijvend mee doen met een opkomst om zelf mee te maken wat Scouting nu precies inhoudt. Wel moet dit jaar iedereen zich vooraf aanmelden en kunnen we de ouders helaas niet op het terrein toelaten. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@panoord.nl. Op www.panoord.nl staan de opkomsttijden van de verschillende leeftijden.

Scouting Panoord is te vinden op het sportpark Bakestein in Zwijndrecht. Naast het al eerder genoemde grote terrein waar voldoende ruimte is om buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren heeft Scouting Panoord in de voormalige manege voldoende overdekte ruimte met onder andere een eigen klimmuur. Daarnaast beschikken wij over een kampvuurkuil, een avonturenterrein en nog veel meer leuke uitdagingen. Scouting Panoord is met ongeveer 220 leden en vrijwilligers de grootste scouting vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten.

Lees meer over:

scouting panoord kijkersdagen
Deel dit bericht met je vrienden!