donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Tandarts Arie van Horssen

Tandarts Van Horssen gaat op 30 oktober met pensioen

22 oktober 2020 (door Jan-Willem Schneider)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op vrijdag 30 oktober gaat tandarts Arie van Horssen met pensioen. De arts was werkzaam bij tandartspraktijk Dent2Dent en had jarenlang vele Ambachtse cliënten. Zo groeide Van Horssen uit tot een begrip in ons dorp. 

Jaren geleden opende Van Horssen een eigen praktijk in de wijk Kruiswiel om later te verhuizen naar de Essengriend. In 2014 sloot de tandarts zijn praktijk en ging aan de slag bij Dent2Dent, een periode waarop Van Horssen tevreden terugblikt. "Het was een voorrecht om nog zes jaar te mogen werken in een prettige werkomgeving met moderne apparatuur en een enthousiast team. Ik wil mijn cliënten nog bedanken voor het in mij gestelde tandheelkundig vertrouwen en hoop dat ik de afgelopen jaren hun 'ivoren wachters' naar tevredenheid heb behandeld." 

Toenemende nek- en armklachten
Van Horssens pensionering hangt nauw samen met zijn fysiek gestel. "Door toenemende nek- en armklachten hang ik de boor eerder aan de wilgen dan mijn bedoeling was." Het besluit van de tandarts heeft geen verregaande gevolgen voor zijn cliënten. "Een van mijn jongere deskundige collega’s zal de verdere verzorging van de gebitten op zich nemen", zegt Van Horssen. 

 

 

Foto Tandartspraktijk Dent2Dent

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!