zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

Supermarkt Plus start unieke Monopoly-spaaractie

29 september 2020 (door Jan-Willem Schneider)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op maandag 28 september introduceerde Plus Alfred Koehoorn een spaaractie voor een Monopoly-spel. Het spel is uniek, omdat het de sfeer van ons dorp ademt.

Het speelbord is voorzien van foto's die in ons dorp genomen zijn. De straatnamen zijn ook Ambachts, zoals de Weteringssingel, Paulusweg, Zalm, Vrouwgelenweg, Albert Cuyplaan, Ring en Louwersplein. Op zijn Facebook-pagina heeft de supermarkt een filmpje geplaatst waarin de straten getoond worden. Het unieke spel kan nog anderhalve week gereserveerd worden. Het betreft een gelimiteerde oplage, dus op is op. 

Actievoorwaarden
De actie is geldig tot en met zaterdag 21 november, alleen bij Plus Alfred Koehoorn in ons dorp. Om het spel te kunnen kopen is een spaarkaart nodig en bij elke €10,- aan boodschappen krijg je één zegel. Bij veertig spaarzegels is jouw spaarkaart vol en geeft ze recht op het Monopolyspel, met bijbetaling van €29,95. Een standaard-versie van het spel kost op Bol.com €19,95, maar dat is uiteraard geen unieke editie van ons dorp. De spaarkaarten kun je inleveren tot en met zaterdag 28 november. 

 

Foto Plus Alfred Koehoorn

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!