dinsdag 13 april 2021

Alles over Ambacht

Succesvolle actieweek De Wijngaard: #doeslief

8 april 2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn de kinderen aan de slag geweest in het kader van de #doeslief-actieweek. Zo brachten de kinderen het bedrag van € 887,87 bijeen. Het geld is bestemd voor Stichting Jarige Job die verjaardagsboxen verzorgt. In de boxen zit alles wat kinderen nodig hebben om een echte verjaardag te vieren, zowel thuis als op school.

De kinderen hebben niet alleen geld ingezameld, maar ook kaarten gemaakt voor familie en bewoners van de Blije Borgh en SophiaStaete. Zo realiseerden de kinderen zich dat veel mensen in deze bijzondere tijd vaak alleen thuis zijn. “De kinderen zijn enthousiast over alle acties. Ze vinden het zo leuk om dit voor iemand te kunnen doen! Fijn dat we op deze manier mensen een extra hart onder de riem hebben kunnen steken,” aldus Lisette van Diggelen, lid van de projectgroep actieweek van kindcentrum De Wijngaard. 

Christelijk kindcentrum De Wijngaard
Christelijk kindcentrum De Wijngaard is gevestigd in de nieuwbouwwijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht en biedt een ko’tergroep voor peuters vanaf 2,5 jaar met en zonder VVE-indicatie, een ontdekkende ko’tergroep voor 3,5- en 4-jarigen, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Kinderen van 2,5 tot 13 jaar kunnen op het kindcentrum naar hartenlust spelen, ontspannen en leren aan de hand van een doorlopende ontwikkellijn.

Missie en locaties
Het team van De Wijngaard is op zoek naar talenten van ieder kind, helpt hem of haar die te ontwikkelen en zorgt voor de juiste bagage tijdens zijn of haar reis naar de toekomst. De Wijngaard is een van de 18 kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

Foto kindcentrum De Wijngaard

Zie ook:

Lees meer over:

pit de wijngaard doeslief
Deel dit bericht met je vrienden!