maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Stichting Anders viert vijf-jarig jubileum

16 oktober 2020 (door Hans Huisman)

DRECHTSTEDEN - Op donderdag 15 oktober bestond Stichting Anders vijf jaar, een bijzonder jubileum!

Op de bovenstaande fotocollage is rechtsonderin Robert te zien die vijf jaar geleden de handtekening onder de akte bij de notaris zette. Een startpunt van een droom om een beweging van geven te bouwen, samen met ondernemers, voor de allerkwetsbaarste mensen.

Nu, 5 jaar later hebben ze ruim 1500 hulpvragen mogen behandelen van mooie mensen die het op eigen kracht niet redden. En er zijn meer dan dan 500 ondernemers betrokken die delen van hun dienst en product. Ook zijn er inmiddels tientallen vrijwilligers betrokken.

Na de start in de regio Drechtsteden is de stichting ook gaan uitbreiden in Nederland. Zo is de stichting ook actief in Rotterdam, Amstelland en sinds kort ook in Eindhoven.

Robert werd totaal verrast met een filmpje, waar hij zonder dat hij het door had, aan mee had gewerkt. "Wat een giga verrassing en wat een compliment richting iedereen die het werk steunt met tijd, energie, inzet en financiële middelen. Wauw!"

Robert is enthousiast: "We hopen dat ook jij nog lang betrokken zal blijven bij ons werk, via social media, als ondernemer, als vrijwilligers, als maatschappelijk werker, of op welke manier dan ook. Vind je het leuk om mee te vieren? Dat kan natuurlijk altijd op www.vierjeverjaardaganders.nl. Een gave manier om jouw verjaardag in te zetten voor iemand in nood.

Nu de blik vooruit, omdat er, ook juist in deze tijd, nog zoveel kansen zijn om mensenlevens nóg mooier te maken. Want geven maakt rijk!"

Lees meer over:

jubileum stichting anders
Deel dit bericht met je vrienden!