zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Start Hackshield: Gemeente Dordrecht zoekt Junior Cyber Agents

14 december 2020

DRECHTSTEDEN - Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, zo ondervinden we ook in de gemeente Dordrecht en de andere Drechtsteden. Daarom zijn ze op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig maken.

Wil jij alles leren over hacken, datalekken en veilig internetten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Via HackShield word jij een Cyber Agent die online gevaar kan herkennen en voorkomen. Daardoor kun je ook je omgeving leren hoe ze online veilig kunnen blijven en als Cyber Agent van Dordrecht de gemeente beschermen. Samen zorgen we voor een veilige online wereld!

HackShield leert kinderen over de online wereld
De VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam is dit najaar begonnen met de regionale uitrol van het project HackShield Future Cyber Heroes. Deelnemende gemeenten aan dit educatieve project zijn: Brielle, Dordrecht, Gorinchem, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Krimpen aan den IJssel, Nissewaard, Rotterdam en Westvoorne. HackShield laat kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar door middel van een spelprogramma kennismaken met de online wereld.

Kom in actie!
Help jij ons om de gemeente te beschermen? Speel nu mee en word Cyber Agent van Dordrecht. Je kunt HackShield online spelen op www.joinhackshield.nl of download de app voor smartphone en tablet. De beste Cyber Agents uit Dordrecht worden begin volgend jaar gehuldigd. 

Lees meer over:

gemeente cyber agents
Deel dit bericht met je vrienden!