maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

School op Seef bij SOL De Watervlinder

20 juli 2020

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op woensdag 15 juli werd om 9.00 uur voor de derde keer het certificaat School op Seef uitgereikt aan SOL De Watervlinder. Wethouder Lafleur van verkeer overhandigde het label aan directeur Ruben van der Steen. Ongeveer 10 jaar geleden kreeg De Watervlinder voor de eerste keer het School op Seef label uitgereikt.

Het label is slechts enkele jaren geldig, om ervoor te zorgen dat scholen die het eenmaal verdiend hebben, niet achterover gaan leunen. Bij SOL De Watervlinder vinden we het belangrijk dat onze leerlingen zich veilig, verantwoord en vaardig in het verkeer kunnen bewegen. Daarom verbindt SOL De Watervlinder, een van de vier Speel Ontwikkel Leerplein locaties, zich aan het Zuid-Hollandse programma SCHOOL op SEEF. Dat is hét programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Het motto is dan ook: “kinderen hebben recht op een veilige, zo zelfstandig mogelijke deelname aan het verkeer”. Concreet betekent dit, dat SOL De Watervlinder jaarlijks veel aandacht besteedt aan verkeerseducatie en zich, samen met gemeente en ouders, inspant voor een verkeersveilige schoolomgeving.

 

Lees meer over:

watervlinder school op seef
Deel dit bericht met je vrienden!