zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

rivas

Rivas publiceert publieksjaarverslag 2020 ‘Samen vooruit’

2 juni 2021

DRECHTSTEDEN - Rivas Zorggroep publiceert vandaag het digitale publieksjaarverslag 2020 met de titel ‘Samen vooruit’. In dit verslag biedt Rivas medewerkers, cliënten, verwijzers, samenwerkingspartners en andere stakeholders een integraal overzicht van de ontwikkelingen en prestaties in 2020. Die vonden plaats tijdens een bijzonder en bewogen jaar door de coronacrisis. Verder gaat de raad van bestuur in op wat is bereikt en meer nog: wat de visie op de nabije toekomst is.

Samen
Samen is de rode draad van het publieksjaarverslag. Rivas Zorggroep heeft met medewerkers, vrijwilligers, bewoners, cliënten, patiënten en onze samenwerkingspartners in het afgelopen jaar een bijzondere tijd meegemaakt. Een jaar met verdriet door overlijdens, heel zware zorg, eigen medewerkers die ziek zijn geworden en de onzekerheid aan het thuisfront.

Veerkrachtig en sterk
Rivas Zorggroep heeft in 2020 veerkrachtig en sterk laten zien dat door samenwerking, innovatie en visie op de toekomst de beste en veilige zorg kon worden verleend. Aan inwoners van de regio, zowel thuis als in het ziekenhuis, op de speciale corona-afdelingen en in het verpleeghuis.

Mooie resultaten
In het publieksjaarverslag toont Rivas Zorggroep dat het door zorg, in een heel bijzonder jaar, indrukwekkende en mooie resultaten heeft geboekt. Verder gaat de raad van bestuur in op wat is bereikt en meer nog: wat de visie op de nabije toekomst is. Feit is de kernactiviteit - meerwaarde creëren door ketenzorg te realiseren - na meer dan twee decennia nog steeds staat als een huis.

Publieksjaarverslag
Het publieksjaarverslag 2020 van Rivas Zorggroep is te vinden op de website www.rivas.nl/jaarverslag

 

Fotobijschrift: Rivas Zorggroep publiceert vandaag het digitale publieksjaarverslag 2020 met de titel ‘Samen vooruit’.

 

Zie ook:

Lees meer over:

rivas jaarverslag
Deel dit bericht met je vrienden!