dinsdag 13 april 2021

Alles over Ambacht

Fotobijschrift: nog even napraten met een aantal van de deelnemers

Opruimactie Sandelingenpark groot succes!

30 maart 2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 27 maart werd er weer zwerfafval opgeruimd in het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Wat hadden we een fijne opkomst met 11 gedreven deelnemers! Dank zij hen en hun doorzettingsvermogen (er stond een flinke koude wind!) was de opruimactie door Sandelingenpark Schoon! een succes.

We hebben weer een mooie stap gezet naar een schoner park. Er werden uit sloten veel plastic zakken, flesjes, flessendoppen en drankflessen gevist. Ook vonden we meerdere mondkapjes en de nodige tennisballen. Er werd zelfs een autobumper in de sloot aangetroffen! Eén van de deelnemers is nog eens de ijsbaan rondgelopen om daar klein spul zoals sigarettenpeuken en glasscherven weg te halen, zodat het ook voor honden weer veiliger rondbanjeren is.

In twee uurtjes tijd is er dus behoorlijk opgeruimd, maar we hebben nog maar een fractie van het park gehad!

Dus zet zaterdag 24 april alvast in je agenda, want we kunnen alle hulp gebruiken! We verzamelen om 10:00 uur bij de parkeerplaats bij de ijsbaan. Grijpers en afvalzakringen mee kun je van tevoren gratis afhalen bij de balie van het gemeentehuis.
 

Foto van de opruimdag op 27 maart 2021 (Cees van Meerten/FotoExpressie).

 

Lees meer over:

sandelingenpark Opruimactie
Deel dit bericht met je vrienden!